skip to Main Content

Riai News jan-feb!

Riai News!

Mitt i alla begränsningar har det hänt en hel del på Riai under januari och februari. Här kommer några nyheter från oss!

Despite the circumstances we have some good news from Riai so far this year we would like to share with you all!

 

  • Ten Young Leaders 13-15 yrs old from three dojos passed the exam and received the certificate and the Young Leader’s sports jacket.
  • Ten teenagers 15-20 yrs old passed kyu grades for 4,3 and 2 kyu. New hakamas to fold!
  • Pia Moberg was entrusted the position of chairperson for the IAF working group “Children and Youth Program”
  • Riai Forum Bukiwaza Zoom now every month! Next Sat 27 Feb 10-12 am

Under en helg i slutet av januari tog tio nya Unga Ledare äntligen sin examen (åtta månader försent!). Under en hel dag talade vi om olika ledarskapsstilar och situationsanpassat ledarskap. Vi använde också FIRO för att första gruppens sammansättning och vilka roller vi spelar i en grupps olika utvecklingsstadier. Under den avslutande och examinerande dagen hade vi en uppvisningsdel och en undervisningsdel. Detta för att veta skillnaden på att visa det bästa man själv kan, och ge andre det de behöver.

 

GRATTIS till Cornelius, Mael, Viggo, Stella, Nisse och Erland från Riai Aikido Dojo, och Emma och Ayanna från Gamlestadens aikidoklubb. På länk hade vi med oss Minja och Vincent från Sedokan Aikido Dojo i Växjö.

 

Med i förväg bestämda partners har ungdomsgruppen tränat hårt inför sina graderingar under några månader, och den 18 januari tog tio ungdomar 15-20 år vuxengrader. Stort grattis till Daniel och Djamin till 4 kyu, Alina, Stella, Emmy, Kajsa, Emma och Kareem till 3 kyu och Orvar och Misha till 2 kyu. Fler att initiera i mysteriet knyta & vika-hakama!

 

Pia blev den 21 februari utnämnd till ny ordförande för IAFs arbetsgrupp ”IAF Children and Youth Program” https://www.facebook.com/IAFAikiYouth. Det är en stor ära och vi ser fram emot att träna med andra barn och ungdomar, både nationellt och internationellt.

 

Vi hade haft vårt första Riai Forum Zoom lördagen den 30 januari och nu har vi vårt andra Forum lördagen den 27 februari kl 10.00-12.00. Vi tränar bukiwaza. Anmälan och mer information finns här på Riais hemsida. VÄLKOMMEN!

 

Och till sist missa inte bilderna på veckan ikebana, design Emma Grahn och Stella Sandelin.

Back To Top