skip to Main Content

Riai News mars!

Nu är det snart påsk, och då vi blickar tillbaka har vi haft en relativ händelseintensiv mars månad. Här kommer lite nyheter som ligger utanför den ordinarie träningen.

Lördagen den 6 mars genomförde vi dangraderingar tillsammans med Aikido Dojo Liljeholmen. Plan för minskad smittspridning följdes till punkt och pricka, och alla bar munskydd och visir på dojon (förutom just under själva examinationen). Vi är väldigt stolta över att meddela att Heidi Christensen och Felix Langenius båda klarade graden shodan (första graden svart bälte) med glans. Ett rungande stort GRATTIS till er båda!

Pia Moberg utnämndes till ordförande IAF Youth Working Group, en internationell arbetsgrupp för barn- och ungdomsträning. läs intervjun med Pia på Aikidoförbundets hemsida:

Intervju med Pia Moberg, nyutnämnd ordförande i IAF Youth Working Group

 

Föreningens trumgrupp Riai Taiko beviljade medel från SB&K för inköp av trummor. Vi har nu fyra miya daiko och två shime daiko. Vi ser fram emot spännande föreställningar framöver!

 

I år genomförde vi årsmötet via Zoom. Den 23 mars valde vi en ny styrelse som arbetar vidare under 2020: Pia Moberg valdes till ordförande, Jan Bratt till kassör, Tomas Hellberg till sekreterare och Heidi Christensen till suppleant.

 

GLAD PÅSK till er alla!

Back To Top