skip to Main Content

Nybörjarintro heldag för vuxna lördag 29 augusti!

Aikido-Introduktion för vuxna!

När? Lördagen den 29 augusti kl 11.00-17.00

Var? Riai Aikido Dojo, Raketgatan 9, Göteborg

Hur? Vi tränar både inomhus i vår dojo och utomhus vid uppehållsväder. Du behöver vanliga träningskläder med långa ben och långa ärmar/t-shirt. Vi tränar barfota så ta med en handduk för att tvätta fötterna.

Under dagen kommer du att få prova på våra grundrörelser och förflyttningar, lära dig vår fallteknik och grunderna för bokken (träsvärd) och jo (trästav). Aikidotekniker utförs oftast två och två, men med anpassning till covid-19 har vi under augusti och september planerat för träning utan direkt kroppskontakt, detta gäller även denna introduktionsdag.

Pris: 300 kr. I priset ingår träning, fika och lunch.

Betala till bankgiro 703-4887 (betalningsmottagare “Aikidoföreningen Riai”) i samband med din anmälan. Märk  betalningen ”aikidointensiv” och ditt namn.

Instruktörer: Patric Nordström & Heidi Christensen

Vad händer efter introduktionen? Om du vill fortsätta träning anmäler du dig till ordinarie träning i vår nybörjargrupp för vuxna på vår hemsida.  Här på hemsidan hittar du all information om träningen och tider.

Har du frågor är det bara att skriva till info@riai.se eller ringa 0704-568378

Du kan anmäla dig på denna länk.

Övrigt

Kom bara om du är fullt frisk, vi följer de rekommendationer som anvisas av Riksidrottsförbundet och Folkhälsomyndigheten.

Välkommen till oss på Riai!

Back To Top