skip to Main Content

Händelserikt Summer Camp 18-20 juni!

Årets Summer Camp för alla 10-23 år gick i år av stapeln vid Rådasjön utanför Göteborg. Vi var 32 barn och ungdomar från Riai och några från Sedokan Dojo i Växjö och hade ett underbart väder! Den 18 juni på eftermiddagen samlades 13 ungdomar 14-23 år för att gemensamt med oss ledare gå lördagens slinga och vara aktiva i planeringen. Tack Urban och Nina för bästa supermiddagen fredag kväll då vi kom tillbaks!

Lördag morgon kom resten av deltagarna, och under dagen promenerade vi 6 timmar (circa 10 km) och pausade bara för att träna och äta lunch med bad. Vi gick ut starkt med 300 hugg på den 200 meter långa vägen längst med Rådadjön.  Stella och Leonard observerade att det var  sex broar och skapade ett helt narrativ så att man på lördagens vandring var tvungen att aktivt undvika att bli träffad varje gång man passerade en bro. Som avslutning gjorde vi tachidori på bryggan vid hemkomsten. Tack Marcus, Tony och Anja för en fantastisk lunch på alla sätt! Efter bad innan middagen fick vi pröva på att jonglera under ledning av Fredrik Shirén.  Middag  och Aikimello med 12 nummer avslutade kvällen. Det allra bästa på Aikimello är att man kan visa upp vad man vill och får alltid härliga applåder!

På söndagen hade vi ett Happy Lajv i regi av Carl Stenmark. Det var Slaget i Hakata-bukten år 1274 mellan japaner och mongoler som spelades upp. Det tog tre timmar och började med att de två generalerna Emma och Alina såg till att varje grupps packning stod snyggt uppställd. Det blev en stor succé och ser fram emot fler historiska aikdolajv framöver.

Nu önskar vi alla en skön sommar och ses igen i höst!

PS

De vackra svartvita bilderna har Estelles pappa Tony tagit!

Back To Top