skip to Main Content

Välkommen till workshop i ”Riskfylld lek” (Physical Literacy och Happy Aikido) och tre härliga dagar med Happy Aikido Film Camp 24-26 oktober 2020!

När?

Hela Film camp pågår i tre dagar 24-26 oktober. Man kan välja att vara med en, två eller tre dagar. OBS! man måste vara med på dag 1 för att för vara med på dag 2 & 3. Man kan också välja att bara vara med på workshopen ”Riskfylld lek” under dag 1. Se detaljerat schema längre ner.

Var?

Riai Aikido Dojo, Raketgatan 9 i Göteborg.

Vem?

Alla film- och aikidointresserade ungdomar mellan 12-25 år. Även vuxna ledare som är intresserade av filmskapande och Happy Aikido är välkomna. Begränsat antal platser.

Vad kostar det?

Allt är gratis tack vare medel från Projektstöd IF, Svenska Budo och kampsportsförbundet.

Vad är Film Camp?

Happy Aikido Film Camp är ett lager för att lära sig skapa filmer med Aikido som tema. Vi kommer att ha professionella filmare och redigerare som lärare under alla dagar och under deras ledning kommer vi skapa Aikido-filmer tillsammans i grupper. Filmer som vi sedan kan dela via Youtube och sociala medier. Under helgen kommer vi träna Aikido och filma varandra. Vi kommer lära oss skapa Storyboards, olika filmningstekniker, ljus, ljus och musiksättning, samt redigering så att våra filmklipp blir till grymt coola filmer! Målsättningen är att alla deltagare ska ha med sig minst två filmer hem som man varit med och skapat. Fler dagar= fler filmer!

Filmutrustning

Vi kommer framförallt filma med våra mobiler, men på lägret finns det också actionkameror, gimbals och drönare att låna. Redigering gör vi med mobilerna, på iPad eller på laptops. En del mobiler, iPads och datorer finns att låna, men har ni egna så ta gärna med dem. Vi kommer att arbeta i gratisprogrammet iMovie, som finns på alla Apple-produkter, men även Final Cut Pro för den som vill ta sitt skapande ett steg längre.

Ledare/Instruktörer

Filmare David Friman och Dennis Oscarsson ansvarar för Film Camp. Pia Moberg håller i workshopen ”Riskfylld lek”och  aikidopassen, och David Pettersson är koordinator och attributör.

Mat

All mat ingår under samtliga dagar. Glöm inte anmäla kostpreferenser i din anmälan.

SCHEMA
Lördag 24 okt

9-12 workshop riskfylld lek (vi öppnar 08.30)
12-13 lunch
13-18 Film camp inkl träningspass, genomgång storyboard, filmning A & B foto redigering etc
18-19 middag
19-20 Vi ser på filmerna vi gjort med feedback från våra lärare Dennis & David
ALLA SOVER HEMMA. Vi avslutar dagen kl 20 då man också kan hämta om man vill det.
Söndag 25 okt
08.30 Morgonpass
09.30 Film Camp steg 2
12.00 lunch
16.30 Slut för dagen Flm Camp
VI går gemensamt till restaurangen vi abonnerat denna kväll.
18-21 Middag och karaoke (om man vill) på restaurang Penang (Djurgårdsgatan 12 i Göteborg)
ALLA SOVER HEMMA. Vi avslutar dagen kl 21 då man också kan hämta om man vill det.
Måndag 26 okt
08.30 Morgonpass
09.30 Film Camp steg 3 ”Film Clinic”
12.00 lunch
15.00 Slut för dagen
Se till att vara med hela dagen då vi avslutar med en liten genomgång med vad vi lärt oss och ser våra nya filmer.
ÖVRIGT
•Var med hela dagar som ni anmält er till
•Det kommer nog att regna i helgen, så ta med er ombyte och om ni har extra dräkt. Vi kommer ju att ibland vara utomhus också. Lägg även ner en handduk i träningsväskan!
•Vi har det mesta av utrustning, men saknar bra ljus. Så om någon har bra fotolampor och rigg lånar vi gärna det.
•Ha gärna med er egen anteckningsbok. Film camp är en riktig utbildning så vi tänker att deltagarna får med sig mycket matnyttigt som man kan använda senare.

Länk till flyer: HA_Film camp_A4_20_poster_2s_200929_compressed

Länk till anmälningsformulär: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe3eV9evn0BNFsulSwh3hFre2aH6wLXFmHPaeX7ep1YgjYlAA/viewform?usp=sf_link

 

Back To Top