skip to Main Content

Unga för Unga

Ungdomsgruppen på Riai Aikido Dojo bjuder in till ännu ett Unga för Unga-läger i Göteborg. Lägret äger rum den 29 februari till 1 mars 2020. Det blir en helg fylld av träning där ungdomar från de olika deltagarklubbarna både håller pass och deltar. Träning sker på Frölunda Judoklubb och övernattning på Riai. På lördag kväll äter vi gemensam middag och hittar på något roligt. Lägret riktar sig till dig från 13 till 23 år som vill spendera årets extra dag på mattan.

Tider: 29e februari kl 10-16 (6 pass/45 min)
1a mars kl 10-15 (4 pass/45 min)

Var: Träningen sker på Frölunda Judoklubb, Klubbvägen 8, 421 47 Västra Frölunda

Pris: Lägret kostar 550 kr. Då ingår två träningsdagar, lunch båda dagarna, middag lördag kväll, enkel frukost samt aktiviteter.

Boende: Du kan övernatta gratis på Riai. Ta med sovsäck och liggunderlag! Det finns möjlighet att sova i dojon fre-lör och lör-sön.

Hur: Vi tränar under lördagen och åker sedan gemensamt till Riai. Där umgås vi och äter gemensam middag. Riais ungdomsgrupp har förberett kvällsaktiviteter.

Instruktörer: Varje klubb som kommer har möjlighet att hålla i delar av ett träningspass. (Den egna klubbens huvudinstruktörer bestämmer vem som får instruktörsansvaret).

Alla klubbar måste ha en ansvarig vuxen på plats.

Vidare frågor kan skickas i Facebook eller via mail till Riai eller oss:

info@riai.se

felix@langenius.com

hedda.alveby@hotmail.com

Hoppas vi ses!

Hälsningar Felix, Hedda och resten av ungdomsgruppen på Riai

Anmäl dig här.

Back To Top