skip to Main Content

RIAIs resa till Stockholm 10-11 maj 2014!

Riai har ett utbyte med Aikido Dojo Liljeholmen i Stockholm. Resan tillStockholm syftar i första hand på att träna och ha roligt tillsammans, men ocksåtill att spela in tekniker och övningar som ska vara en dvd till den boken vikommer att skriva som en avslutning på projektet ”Tävlingsfriamotivationsfaktorer för barn och ungdomar”. Alla ungdomar 10-17 år är mycketvälkomna att åka med. Vill du som förälder också åka med är det välkommet!

Upplägg & Schema

Vi som vill åker tillsammans från Göteborg med tåg till Stockholm på em fred 9maj.

Träning:

Lördag: kl. 10.00-15.00. Därefter går vi till Gröna Lund (Stockholms Liseberg)

Söndag: kl. 10.00-13.00. Därefter tar vi tåget hem till Göteborg så vi är framme senem.

Boende

För de som vill har vi bokat ett gemensamt boende på vandrarhemmet KlubbensBorg. (www.klubbensborg.se) Jag har bokat ett 5-bäddsrum, ett 6-bäddsrum ochett 8-bäddsrum, dvs i nuläget 19 platser. Vi är flera tränare från Riai som åkermed (både manliga och kvinnliga).

Det finns fler rum på vandrahemmet (som också rymmer ett hotell) om någonvill boka separat som familj. Vill man bo på egen hand och vara med påträningen och Gröna Lundsbesöket går det givetvis också bra.

Kostnader

  • Övernattning på Klubbens Borg 220 per pers/natt. (ta med egna lakan ochhandduk, finns även att hyra)
  • Måltider: gemensam frukost & lunch lördag och söndag, middag lördag kväll.Kostnaden inte fastställd, men vi arbetar för så billiga alternativ som möjligt.Mer info kommer! (Träningen är gratis)
  • Besök på Gröna Lund

Följ med på en spännande resa!

Hälsningar Pia

Information i PDF-format.

Anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla er.

Loading…

Back To Top