skip to Main Content

Grad:
2 kyu

Funktion:
Jag hjälper till och tränar grupp 1 på fredagar, och jag är ansvarig för teatergruppen.

Hur länge har du tränat?
Jag började träna 2012, och det var det bästa valet jag gjort i hela mitt liv. Jag hoppas kunna fortsätta träna hela livet.

Det bästa med träningen?
För mig är det bästa med träningen alla fantastiska människor som jag har träffat, och träffar än idag. På klubben finns det en underbar kultur att inkludera och vara respektfull mot alla, vilket tillåter en att skaffa underbara vänner av alla åldrar. Jag kan inte komma på en grupp som jag har haft fler roliga ögonblick med.
En annan sak som bör nämnas är känslan av att vara kraftfull på träningen. I omvärlden ser vi ofta människor som är kraftfulla på ett otrevligt och aggressivt sätt, med syfte att vara ”den starkaste”. Det är, så att säga, inte så najs. På dojon däremot är vi kraftfulla tillsammans, på ett respektfullt sätt.
Självklart är även att vara ledare, och att träffa barnen på fredagarna, veckans höjdpunkt. Att vara en förebild för någon är en härlig känsla som alla borde få uppleva.

Övrigt:
Jag är med i teatergruppen, och ansvarar för att vi träffas och planerar. Jag har även gått Riais unga ledarekurs, en idrottsskadekurs, en filmkurs och physical literacykurs på Bosön.

Back To Top