skip to Main Content

När?

lördag 5 oktober kl 10:00 – söndag 6 oktober kl 14:00.

Var?

Riai Aikido Dojo, Raketgatan 9 i Göteborg

Vem?

Alla film- och aikidointresserade ungdomar mellan 12-25 år. Är du vuxen men intresserad av filmskapande och Happy Aikido är du också välkommen. Begränsat antal platser.

Vad kostar det?

200 kr per person. Priset inkluderar även samtliga måltider, frukt och fika.

Vad är Film Camp?

Happy Aikido Film Camp är ett läger för att lära sig att skapa filmer med Aikido som tema.

Vi kommer att ha professionella filmare och redigerare som lärare under hela helgen och under deras ledning kommer vi skapa Aikido-filmer tillsammans i grupper. Filmer som vi sedan kan dela via Youtube och sociala medier.

Under helgen kommer vi träna Aikido och filma varandra. Vi kommer lära oss skapa Storyboards, olika filmningstekniker, ljud, ljus och musiksättning, samt redigering så att våra filmklipp blir till grymt coola filmer!

Målsättningen är att alla deltagare ska ha med sig minst två filmer hem som man varit med och skapat.

Filmutrustning

Vi kommer framförallt filma med våra mobiler, men på lägret finns det också actionkameror, gimbals och drönare att låna. Redigering gör vi i mobilerna, på iPad eller eller på laptops. En del mobiler, iPads och datorer finns att låna, men har ni egna så ta gärna med dem. Vi kommer att arbeta i gratisprogrammet iMovie, som finns på alla Apple-produkter, men även Final Cut Pro för den som vill ta sitt skapande ett steg längre.

Mat

All mat ingår. Lunch, fika och middag på lördagen samt frukost, fika och lunch på söndagen.

Boende

Vi bor tillsammans i dojon på Riai Aikido Dojo. Ta med liggunderlag och sovsäck.

Packlista

Gi, handduk och duschgrejer, sovsäck, liggunderlag, ett extra klädombyte, mobiltelefon (att filma med) samt iPad/annan surfplatta eller laptop (att redigera med) om man har.

GDPR

Deltagare behöver signera ett godkännande för användning och publicering av bilder och filmer från lägret. För deltagare under 18 år behöver målsman signera. GDPR-blankett skickas ut separat efter anmälan.

Anmälan & Betalning

Anmälnan görs klubbvis eller individuellt. För deltagande ungdomar måste minst en ansvarig ledare/vuxen följa med från varje klubb. Senast 25 september vill vi ha din anmälan och betalning.

Klicka här för att anmäla.

Betalning görs till Varbergs Aikidoklubb bankgiro 5318-9130 eller Swishnr 123 280 54 71. Märk betalning ”Film Camp DITT NAMN”.

Happy Aikido Film Camp är ett samarrangemang mellan Aikido Halland och Riai Aikido Dojo. Aikido Halland är ett samarbete mellan Halmstad Aikidoklubb och Varbergs Aikidoklubb. Har du frågor kan du kontakta Dennis på Halmstad Aikidoklubb (dennis@sepianordic.com) , David på Varbergs Aikidoklubb (david@varbergs-aikido.se) eller Pia på Riai Aikido Dojo (info@riai.se).

Back To Top