skip to Main Content

Grad:
3 kyu

Funktion i klubben:
Jag är Ung Ledare för grupp 1 (5-7 år) och grupp 2b (7-9 år).

Hur länge har jag tränat?
Jag började träna när jag var 12 år (2016) eftersom min kompis drog med mig. Redan efter första träningspasset fastnade jag för Aikido. Mina föräldrar var till en början skeptiska till sporten eftersom de var oroliga att det skulle vara för våldsamt för mig. Men de insåg väl ganska snart att jag inte tänkte sluta tjata förrän de lät mig börja och nu har de båda en positiv inställning till Aikidon.

Det bästa med träningen?
Det bästa med Riai enligt mig är gemenskapen och den accepterande atmosfären. Alla är öppna för att skaffa nya vänner och oavsett vem du är så blir du välkomnad och accepterad. Jag har aldrig tidigare varit särskilt intresserad av sport men Aikido passar mig eftersom det inte är tävlingsinriktat. Man kan träna och utvecklas i sin egna takt utan att känna någon press. Men samtidigt blir man motiverad att träna hårdare eftersom alla finns där för att stötta en, heja på och hjälpa till när det behövs.

Övrigt:
Jag är med i teatergruppen där jag tillsammans med de andra skriver och framför pjäser. Jag har gått Unga Ledarutbildningen, SISUs idrottsskadekurs och Physical Literacy utbildningen.

Back To Top